Jelenlegi hely

Vajon milyen lesz az ország burgere? Országos hamburger sütő verseny Debrecenben

Szaft 'N Burger címmel országos hamburger sütő verseny lesz Debrecenben. Egész napos programok: profi és amatőr verseny - gasztro utca - kézműves sörök - oktatás – bemutatók.. minden, ami a Nagyerdő fái alatt elfér!

Szeptember 25-én Debrecenben egy teljes nap csak a hamburger körül! Profi egyéni verseny, egyéni amatőr-, freestyle- és junior kategória, illetve csapatverseny családoknak, barátoknak, céges csapatoknak!

Ha szereted a burgert, akkor akár résztvevőként, akár nézőként itt a helyed.

Szeptemberben megtudjuk ki az a mester, aki megalkotja az ország burgerét. A profi versenyen 350 ezer forintos pénz összdíjazásért is folyik a verseny. De a profikon túl várjuk a baráti-, céges- és családi csapatok nevezését, rendezünk versenyt egyéni. amatőr, freestyle (minden ami nem marhahús), és junior kategóriában is.
A rendezvényen profik tartanak burgersütő- és grill oktatást, de kóstolhatsz finom házi söröket és persze hamburger és barbecue finomságokat.

Az eseményre a belépés a közönségnek ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

A versenyen indulók nevezésére a verseny honlapján van lehetőség ITT.

Az eseményt a Hortobágy Angus szervezi a Grillakadémia szakmai támogatásával. A zsűri elnöke Jancsa Jani, gasztroblogger, a Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője és a Nagy Burgerkönyv szerzője. A rendezvény helyszíne Debrecen, Nagyerdő, Békás-tó.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled-levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére