Jelenlegi hely

Különdíjas a magyar hústál - Bocuse d’Or döntő Lyon

A magyar hústál különdíjas, a magyar csapat pedig a negyedik lett Bocuse d’Or döntőjében.

2017. január 25-én Lyonban rendezték meg a Bocuse d’Or döntőjét. A két évente megrendezésre kerülő esemény a világ egyik legnívósabb gastro versenye, amely idén nemcsak azért volt fontos, mert a Paul Bocuse által megteremtett verseny létrejöttének 30. évfordulóját ünnepeltük, hanem azért is, mert a magyar csapat fantasztikus eredményt ért el.


A magyar csapat: Vomberg Frigyes, Hamvas Zoltán, 
Szabó Kevin, Széll Tamás

A hazai csapatot az a Széll Tamás vezette, aki európai szakácsművészet legtekintélyesebb versenyének, a Bocuse d'Or Europe 2016 európai döntőjének győztese. Magyarország a negyedik helyen végzett Izland mögött, a második Norvégia, a győztes pedig az USA csapata lett.

Számunkra a legjobb hír mégis az volt, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott az előkelő  zsűritől. A hazai team tagjai: Vomberg Frigyes coach, Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, Szabó Kevin commis és Széll Tamás séf (b-j), a legjobb hústálnak járó különdíj nyertesei.

„A magyar csapat teljesítménye különösen annak fényében egyedülálló, hogy soha egyetlen nemzetnek nem sikerült még ilyen rövid idő alatt ilyen hatalmas előrelépést elérnie.


Idén is a magyar plakát kapta a legtöbb közönségszavazatot
Képek forrása

Bár Magyarország még csak harmadszor vett részt a Bocuse d’Or világdöntőjén, idén, zsinórban harmadszor is a magyar csapat plakátja kapta a legtöbb közönségszavazatot. A győztes, a magyar erdő hangulatára épülő plakátot a Network 360 Reklámügynökség készítette Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével” - olvashatjuk a www.bocusedorhungary.hu hivatalos weboldalán.

Forrás

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Fagyi napja: idén se hagyd ki!

Fagyi napja: idén se hagyd ki!

Az Élmény és Szakértelem Alapítvány idén is május 8-án rendezi meg a Magyar Fagylalt Napját. A csatlakozott cukrászdák és fagylaltozók 50%-os akció keretében várják a fagyi szerelmeseit. A kedvezményes fagyiár legalább 4 különböző fagylaltízre és az ezekből vásárolt összes gombócra vonatkozik.
Maxoljuk ki a kávézást!

Maxoljuk ki a kávézást!

Gratulálunk mindenkinek, aki sikeresen teljesítette a nagy húsvéti kihívást: takarítás, sütés-főzés, dekorálás, ajándékvásárlás, bájolgás a rokonokkal. És arra gondoltunk, a tipikus háziasszonynak most pont úgy hiányzik valami jó kis háztartási hack, mint egy nekifutásból hátbavágás. Így a héten arra adunk tippeket, hogyan találhatunk több élvezetet a hétköznapok legegyszerűbb élvezetében: a kávézásban. Mert kávézni jó, pláne, ha valaki szereti.
A digitalizáció változásával az agyunk is jelentősen változott

A digitalizáció változásával az agyunk is jelentősen változott

Nálatok sem csúszik le a kötelező olvasmány, mint kerék az olajos lejtőn? Nem véletlen! Megváltozott a gyerekeink agya a miénkhez képest: nem is egy területen és nem is keveset. Csak az elvárások nem változtak. 
Bolondok napja: Tavaszi tréfák, amikkel a gyerekeket is megnevettetheted

Bolondok napja: Tavaszi tréfák, amikkel a gyerekeket is megnevettetheted

Április 1-je a tréfák és nevetés napja., Mi lehet jobb módja annak, hogy a gyerekeket is bevonjuk, mint egy kis családi móka?
Ugrás az oldal tetejére