Jelenlegi hely

Boldogság Világnap - Online konferencia

Időpont: 2021. március 20., 
Helyszín: online esemény

Idén kiváló tudósokkal, előadókkal, kutatókkal és sok résztvevővel ünnepelik a Boldogság Világnapját március 20-án. Az ingyenes, online konferencia legfőbb célja, hogy kapaszkodókat adjon az élet küzdelmeihez.

A meghívott előadók rengeteg olyan gyakorlati tippel és módszerrel készülnek, amelyek segítenek neked felülkerekedni a nehézségeken és alkalmazkodni, sőt, önmagad javára fordítani a mindennapi kihívásokat.

Nehézségből fejlődés, veszteségből nyereség - avagy állítsd a kihívásaid önmagad szolgálatába!

"A stresszes helyzetek elől nincs menekvés. Mindenkinek az életében előbukkannak és mindenkinek egyedül kell megküzdenie a saját kihívásaival. Ha nem vagy elég felkészült, ha nincsenek megfelelő eszközök a birtokodban, a nehézségek előbb vagy utóbb felemésztenek, tönkreteszik az egészséged és örökre meggátolnak a jóllét elérésében."

"Csak rajtad múlik, hogy a stressz a legveszélyesebb ellenséged vagy a legjobb barátod lesz. Önbeteljesítő jóslat azt gondolni, hogy a stressz csak árthat nekünk. De hogyan győzhetjük meg magunkat az ellenkezőjéről? Számos tudományos eredmény utal arra, hogy a stressz nemcsak egészséges lehet, hanem a fejlődésünk motorja is."

A konferencián 16 közismert, nemzetközi és magyar szakember előadásait hallgathatjuk meg, előadók:

Lawrence J.Cohen, Bagdi Bella, Kozma-Vízkeleti Dániel, Prof. Purebl György, Fodor Gábor, Jane Nelsen, Dr. Nagy Henriett, Dr. Kapitány-Fövény Máté, Dr. Magyaródi Tímea, Prof. Oláh Attila, Barbara Fredrickson, Christian Waugh, Prof. Dr. Bagdy Emőke, Prof. Perczel-Forintos Dóra, Fábiánné Morvai Dóra, Dr. Felleginé Takács Anna.

Programok és regisztráció

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére