Jelenlegi hely

Vendégváró kalács nyárs

Kóstoltad már a kalácsot mogyorókrémmel és gumicukorral együtt? Ha nem, akkor az idei Húsvét a legjobb alkalom rá. Ne hagyd ki , te is imádni fogod, de a locsolóid is biztosan sokáig emlegetik majd.

Hozzávalók:

  • 1 db magas kalács
  • mogyorókrém
  • mogyoróvaj
  • banán
  • gumicukor

 

Elkészítés:

  1. A kalácsot 1 cm vastag szeletekre vágjuk

2. Tetszés szerinti formákat készítünk belőle

3. A kalácsokat megkenjük mogyoró vajjal vagy mogyorókrémmel és a banánt felszeleteljük


4. Összeragasztva szendvicseket készítünk belőle

5. Fa pálcára húzva gumicukorral tálaljuk

 

Jó étvágyat!

Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese

  Gyere és tarts velem a Facebookon is! 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Sajtburger leves - A folyékony buresz, amiben a gyerek észre sem veszi a zöldséget!

Sajtburger leves - A folyékony buresz, amiben a gyerek észre sem veszi a zöldséget!

Ugye ismerősek azok a világvége-hangulatú pillanatok, amikor a hűtő előtt állsz, és azon gondolkodsz, mi a csudát főzz? Közben a család olyan válaszokkal támogat, mint „mindegy”, „nem tudom”... 
Decemberi néphagyományok, mágikus és jeles napok

Decemberi néphagyományok, mágikus és jeles napok

Ferenc, János, Borbála, Mikulás... igazán gazdag jeles napokban és különleges alkalmakban december hónap. Mit is csináltak régen elődeink? Honnan tudták, milyen időjárásra számíthatunk vagy kinek hogy hívják majd a jövendőbelijét? 
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 75. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Egy tészta és sok szósz

Egy tészta és sok szósz

Van itthon egy kis hús, egy kis ez, egy kis az, de mi legyen belőle? Persze a fénysebességénél is gyorsabban, az sem baj, ha a maradékok is eltűnnek… Na erre ideálisak a szószos tésztaételek és egytálételek.
Ugrás az oldal tetejére