Jelenlegi hely

Kolibri MobilMesék

Időpont: minden nap 18:00
Helyszín: online esemény

November 16-tól újra látható népszerű online sorozatunk, amelyben a Kolibri Színház művészei naponta egy-egy mesével kedveskednek közönségünknek. Nézzetek minket minden nap este 6 órától a Kolibri Színház Facebook oldalán és Youtube csatornáján!

A járványügyi szigorítások miatt a színházak átmenetileg bezárnak, de mi a kényszerszünet alatt is szeretnénk veletek maradni és tartalmas ‘kolibris’ élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!

Ezért újra indítottuk tavasszal már nagy sikerrel futott napi online sorozatunkat, a Kolibri MobilMeséket, amelyben társulatunk tagjai minden nap egy-egy mesével, verssel vagy dallal jelentkeznek, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel nektek. Ezeket a MobilMeséket a YouTube csatornánkon és a Facebook oldalunkon nézhetitek meg, minden hétköznap este 6 órától.

Novák János igazgató úr beköszöntőjét és az első márciusi MobilMesét az alábbi videóban láthatjátok:

Napi mesesorozatunk mellett hétvégénként hozzáférhetővé tesszük felvételről népszerű korábbi előadásainkat, terveink szerint – és a jogtulajdonosokkal való megállapodás függvényében – a Bekkankó, A trollgyerek, a Macskák társasága, az Emil és a detektívek, a Százlábúak láb alatt és a Szentivánéji álom című produkciókat, valamint az ifjúsági darabok közül a Cyber Cyranót, a Köveket és a Csöngőt.

Élő internetes közvetítésekkel is jelentkezünk: novemberben a Mágikus állatok iskoláját, míg decemberben a Macska voltam Londonban és az októberben bemutatott Egy kupac kufli című előadásunk streamelését tervezzük.

Az előadásfelvételek és az élő közvetítések az InterTicket (Jegy.hu) felületén lesznek megvásárolhatók, erről rendszeresen tájékoztatjuk nézőinket.


További infó

- Pécsimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Ugrás az oldal tetejére